De Indische juwelen zijn traditioneel en divers, hierbij presenteren we onze 5 uitstekende mooie stukken van vakmanschap.

Oude Indische juwelen

In het oude India , werden de juwelen van natuurlijke objecten zoals kralen , veren , stenen , bloemen , en tanden gemaakt. Dergelijk juwelen worden nog steeds in sommige stammen gebruikt.

Mughal juwelen

In Mughal dynastie waren de elegante en verfijnde mix van hindoe- en islamitische stijlen zeer populair. De uitbarsting van dit patroon had een extravagant weelderige . Deze klasse van juwelen worden als zeer extravagant beschouwd.

juwelen 1

Zuid Indische juwelen

De sieraden van Zuid-India zijn heel modern en worden bij voorkeur van goud gemaakt.

juwelen

Rajasthan juwelen

Deze type sieraden worden zowel van goud en als van zilver gemaakt. Ze zijn heel bekend geworden in de zilveren collecties van Indische juwelen. Ze hebben een mooie, etnische uitstraling.

juwelen

Evergreen diamanten

Deze  diamanten zijn de droom van elke vrouw.  Deze kunnen gepolijst en ontworpen als een diamanten sieraad. Deze edelsteen sieraden zijn  een symbool van rijkdom en schoonheid.

Deze  5 type sieraden zijn slechts enkele voorbeelden van Indische juwelen.. Sieraden zijn volgens ons een passie en de beste vriend voor een vrouw , niet alleen in India, maar over de hele wereld.