Een Mangalsutra bestaat op een traditionele wijze uit een reeks van zwarte kralen met hangers. Er wordt afwisselend goud en zilver kralen gebruikt. Het is heel trendy geworden voor jonge vrouwen. Hierdoor zijn er behoorlijk nieuwe ontwerpen op de markt gekomen. De traditionele diamant hanger heeft dan een vroege concurrent gevonden. Vele ontwerpers , waaronder wij, produceren nu meer ne meer Mangalsutra diamanten.

juwelen

Vrouwen houden van diamanten  en een diamant Mangalsutra is een perfecte combinatie van traditie en stijl . Het past mooi met alle soorten jurken. Een licht diamanten hanger met een dunne ketting van zwarte kralen gaat heel goed met elke vorm van kleding . Vrouwen dragen jeans en je kan gemakkelijk een diamant Mangalsutra  met deze stijl dragen.

Diamant Mangalsutras zijn bij ons direct beschikbaar. We hebben een grote collectie met verschillende stijlen. Je kunt bij ons  kiezen volgens uw budget. Je hebt de keuze tussen de metalen  zoals goud en zilver. Je kan heel flexibel keuze maken tussen verschillende ontwerpen.  Bekijk onze collectie van deze type juwelen en je zal versteld worden.

juwelen